Voor scholen

Gymonderwijs de Vallei

Wij bieden basisscholen in een brede regio vakleerkrachten voor het gymonderwijs. Door goed en gevarieerd bewegingsonderwijs ontwikkelt een kind een betere motoriek, goede sociale vaardigheden en sportplezier. Onze vakleerkrachten zijn experts in verschillende beweegvormen en sport- en spelmethodieken. Zo ondersteunen we scholen om kinderen de beste sportontwikkelomgeving te bieden. De gymles wordt een ontdekkingstocht voor kinderen en het mooie is….zelfs schoolprestaties kunnen hierdoor verbeteren!

2018: We werken op 25 basisscholen in 5 gemeenten

Contactgegevens

Bram Boerma, teamleider vakleerkrachten bewegingsonderwijs
06 – 12 55 92 66
bram.boerma@sportservice-ede.nl

Bewegen op het plein

Bewegen op het plein is het naschoolse sport- en beweegaanbod en geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Elke week staan we op twee schoolpleinen. En elke drie weken rouleren wij van school. Ons doel is om elke school in Wageningen te bezoeken.

We bieden hen de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende beweegvormen, samen met elkaar te leren spelen en dat buitenspelen leuk is! De kinderen maken kennis met sporten die zij ook bij een lokale sportvereniging kunnen gaan doen. Ook maken en verzinnen wij onze eigen toffe activiteiten.

Elke woensdag en donderdag zijn we na schooltijd te vinden op het schoolplein. Per schooljaar komen we bij elke deelnemende school in totaal zes keer langs. In de agenda staat vermeld welke school wij wanneer bezoeken.

Contactgegevens
Buurtsportcoach Milo Pas

Sportiefste Klas

Wie wordt in 2019 de sportiefste klas? Om sport en bewegen bij kinderen te stimuleren heeft Sportservice Wageningen “de sportiefste klas” in het leven geroepen.

Met je klas kun je deelnemen aan schoolsporttoernooien die zijn aangesloten bij ‘De sportiefste klas van Wageningen’. Voor elke leerling van de klas die zich voor dit toernooi aanmeldt, verdien je punten. Voorbeelden van schoolsporttoernooien zijn voorbeelden noemen.

Aan het eind van het jaar worden de punten opgeteld en de klas met het hoogst aantal punten wint!

Ga jij de uitdaging met je klas aan? Je kunt je op elk moment aanmelden.

Contactgegevens
Buurtsportcoach Milo Pas