Succesvolle schermcursussen La Prime voor de Wageningse jeugd via Sjors Sportief

Het afgelopen schooljaar heeft Schermvereniging La Prime in drie verschillende thema’s (gratis) schermcursussen georganiseerd via het platform Sjors Sportief. De Wageningse jeugd kon op een leuke en speelse manier kennis maken met schermen. In het najaar was er een halloween cursus en in het voorjaar een no boys allowed en een Glow in the dark cursus. Dit zorgde voor positieve en blijde reacties bij de jeugd. Ze maakten op een leuke manier kennis met Sjors Sportief. De schermsport is in Nederland niet heel groot maar door de tomeloze en geweldige/enthousiaste inzet van trainers en vrijwilligers zijn er dit schooljaar 2018/2019 8 nieuwe kinderen lid geworden. De huidige groep basisschoolkinderen bestond uit 14. Dit maakt het totaal aan schermende kinderen 22. Wat een super mooi resultaat!! Onze complimenten aan schermvereniging La Prime.