Altijd in Beweging!

 

         

Nieuws

ASM-instructeursopleiding in Ede van start in januari 2019

Team Talent Sportservice Ede biedt de ASM-instructeursopleiding Advanced aan in januari 2019 voor vakdocent bewegingsonderwijs, trainer/coach, beweegagoog, fysiotherapeut, gezondheid sportconsulent, bewegingsconsulent, buurtsportcoach, combinatiefunctionaris, zweminstructeur en bewegingsdeskundige. Accreditatiepunten zijn met deze opleiding te behalen*.

 

De ASM-instructeursopleidingen zijn speciaal ontwikkeld om aan de hand van theorie en praktijk, ASM te leren implementeren binnen trainingen, lessen en/of behandelingen. In de opleidingen wordt vanuit een wetenschappelijke en praktische achtergrond geleerd beweegprogramma`s vanuit ASM te ontwerpen, te verantwoorden en uit te voeren.

De ASM-instructeursopleiding Advanced is het eerste niveau van bekwaamheid in ASM en is complementair op de reeds aanwezige kennis en kunde in sport en bewegen van de kandidaat. Een opleiding vol theorie en praktijk met als doel het ASM kunnen begrijpen en toe te kunnen passen. Na afloop krijg je gratis toegang tot het Athletic Skills Platform.

 

Data
Donderdag 17,24 en 31 januari 2019 en donderdag 7 maart van 17:30-22:00 uur.

 

Locatie
Van der Knaaphal te Ede

 

Kosten
De opleidingskosten bedragen € 895,- per persoon. Deze zijn als volgt opgebouwd:

  • De opleidingskosten vanuit ASM bedraagt per cursist € 850,- (prijspeil 2018);
  • De bijkomende cursuskosten voor de in-company Team Talent SSE bedraagt € 45,- (in dit bedrag is inbegrepen de gehele organisatie van de in-company inclusief eten/drinken, accommodatie, organisatie rondom de cursus, etc.).  Deze laatste kosten neemt Sportservice Ede voor haar rekening. Je betaalt dus € 850,-

 

Deelnemende partijen binnen het Regionaal Multisporttalentencentrum kunnen een deel van de opleidingskosten vergoed krijgen via de subsidie. Trainers/coaches van sportverenigingen uit Ede kunnen een beroep doen op het activiteitenfonds.

De opleiding vindt plaats bij een minimale deelname van 16 personen. Bij opgave is de deelname pas definitief na betaling van de factuur SSE. Verder gelden de inschrijvingsvoorwaarden zoals vermeld op de website van ASM.

 

Interesse?

Voor meer informatie en/of opgave van deze cursus kun je een mail sturen naar consulent Talentontwikkeling Sebastiaan Kuijper via sebastiaan.kuijper@sportservice-ede.nl

Meer informatie over het Athletic Skills Model en de *opleidingen kun je vinden via www.athleticskillsmodel.nl/academy