Beweegroute Wageningen on the Move

Wageningen on the Move. Dat zijn drie bewegwijzerde routes in en rond het prachtige Wageningen. Lengtes van 7, 8 en 12 kilometer, met elkaar te verbinden, maar ook in te korten. Wandelen, joggen, hardlopen, het kan allemaal. Onderweg uitdagende sportspots om je workout compleet te maken. Individueel, samen, in teamverband of als training. De route is voor ieder geschikt.

Je herkent de route aan de ronde borden en stickers in de kleur van de route die je volgt (rood, blauw en groen). Startpunten en uitlegborden vind je bij Sportpark de Bongerd, het Torckpark, Olympiaplein, Kortenoord Allee/Ooststeeg.

Extra service en ondersteuning bij de sportspots wordt geboden door de MyLife Fitness App.

Uitdagende oefeningen

Onderweg word je op diverse sportspots uitgedaagd tot een oefening waarbij je kracht, stabiliteit, snelheid en/of coördinatie traint.

De oefeningen zijn ontwikkeld door een aantal ervaren Wageningse fitnessinstructeurs en door MyLife verder ontwikkeld en geschikt gemaakt als app voor Apple en Android.

Voor de oefeningen, maar ook voor de route, is het erg handig, maar niet noodzakelijk, om de app te downloaden. Hiervoor gebruik je MyLife Fitness app, verkrijgbaar in de Google Playstore en App Store.

Samenwerkingsverband

Wageningen on the Move is ontstaan vanuit het idee van een bewoner en omarmd door een aantal Wageningse partijen, zoals de Sportraad Wageningen, Sportcentrum de Bongerd, SWU Thymos, M-Visio, MyLife en Sportservice Wageningen.

De uitvoering is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage vanuit het Lokale Sportakkoord