Jongeren

Jongeren in de leeftijd van 16 tot en met 25 jaar kunnen wij helpen met het vinden van een nieuwe sport of met het opzetten van een nieuwe beweegactiviteit.

Neem vrijblijvend contact op met onze buurtsportcoach.

 

Lekker in je vel

Lekker in je vel zitten. Dat wil jij toch ook? Als jij je goed voelt van binnen, dan straal je van buiten. Veel bewegen en gezond eten en drinken helpen je daarbij. Je voelt je gezonder en fitter en kunt de hele wereld aan. Probeer het zelf. Pak een glas water, eet elke dag fruit en ga naar buiten. Je zult merken dat het werkt.

Meer weten? Klik hier.

Ik doe mee fonds

De gemeente Wageningen vindt het belangrijk dat alle inwoners gebruik kunnen maken van voorzieningen in sport en cultuur. Ook mensen met een laag inkomen. Daarom is er het ‘Ik doe mee’- fonds. U kunt per volwassene tot € 150,- euro per jaar vergoed krijgen voor het gebruik van diverse voorzieningen en per kind zelfs tot € 250,- per jaar.

Alle sportieve activiteiten waar kosten aan verbonden zijn, kunnen voor vergoeding in aanmerking komen. Voorbeelden zijn:

  • Entree zwembad of meerbadenkaart
  • Fitness, sportscholen of sportvereniging
  • Sportkleding en- artikelen
  • Bergrace activiteiten

Is het netto maandinkomen (zonder vakantietoeslag) van uw gezin lager dan de inkomensnorm? Dan kunt u waarschijnlijk gebruik maken van het ‘Ik doe mee’-fonds. Deze regeling geldt voor u, uw eventuele partner en thuiswonende kinderen tot 18 jaar. Gezinsleden boven de 18 jaar – met uitzondering van uw partner – kunnen zelf een aanvraag indienen.

Kijk voor meer informatie op de website van “Ik doe mee fonds“.  Of e-mail naar: info@ikdoemeefonds.com

Contactgegevens
Buurtsportcoach Rinske Bakker