Lekker in je vel

Lekker in je vel is de Wageningse aanpak afgeleid van de landelijk JOGG-aanpak. Wij willen dat de Wageningse jeugd gezond is! We inspireren jou en je ouders op het gebied van bewegen, gezonde voeding en gedrag. Met als resultaat: een gezonde leefstijl, je zit lekker in het vel en doet mee!

Wilt u zich direct aanmelden om met ons mee te doen? Dat kan hier.

 

 

Beweegcampagne

Maandag 6 januari is de beweegcampagne gestart! Deze eerste campagne staat in het teken van elke dag bewegen. We hopen dat zoveel mogelijk organisaties in Wageningen zich aansluiten, meedoen en de boodschap “Lekker in je Vel!: Ik beweeg elke dag” overal laten zien. Samen werken we zo aan een gezonde jeugd en stimuleren we een gezonde leefstijl. De campagne loopt tot vrijdag 21 februari 2020.

Mogelijkheden

Samenwerken met het onderwijs en de kinderopvang

In samenwerking met het onderwijs- en kinderopvanglocaties kijken we waar we scholen kunnen helpen om bijvoorbeeld meer beweegmomenten in te voeren op de dag. Of  hoe we het drinken van water en het eten van groente en fruit op scholen kunnen bevorderen.

Gezonde sportkantines

Sportaanbieders die een steentje willen bijdragen door een gezondere sportomgeving voor de jeugd streven naar een gezonde(re) sportkantine door gezondere of volledig gezonde producten in hun assortiment op te nemen. Sportaanbieders kunnen hiervoor gratis advies en ondersteuning inwinnen via Lekker in je vel. Lekker in je vel schakelt hiervoor teamfit in.

Betrokkenheid bedrijven en lokale ondernemers

Samenwerken met bedrijven en lokale ondernemers zorgt ervoor dat het belang van gezond opgroeien breder wordt gedragen in de maatschappij. Vandaar dat we hier de komende periode extra in investeren. Door het beschikbaar stellen van hun kennis en/of financiële middelen wordt de invloed vergroot.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden om met ons mee te doen? Dat kan hier.

Meer informatie
Manon Ruijgrok
Regisseur Lekker in je vel