Nog een paar plaatsen bij SAM Multisport Kids

Klimmen, klauteren, rollen, rennen, springen, mikken, zwaaien, stoeien, balanceren en dansen. Dat is SAM Multisport Kids voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Kinderen ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. De lessen worden gegeven door een sportdocent van Sportservice De Vallei. Op maandag 23 januari gaat het beginnen. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar.

Wie meerdere beweegvormen beoefent, werkt ook aan zijn of haar vaardigheden. Bij elke sport zijn andere weer handig. Met SAM Multisport Kids komen ze allemaal aan bod.

Veel topsporters zijn zo goed geworden in hun sport door eerst allerlei verschillende sporten te doen. Profvoetballers bijvoorbeeld, die daardoor niet alleen hebben leren rennen, schieten en mikken, maar ook een achterwaartse salto kunnen maken en zo de allermooiste doelpunten scoren. Als kinderen iets echt leuk vinden, willen ze dat altijd wel blijven doen…. en ze worden er steeds beter in.

Doe daarom mee met SAM Multisport Kids en ontdek het zelf! Vanaf maandag 23 januari gaat het pro-gramma van 10 weken van start. De lessen worden gegeven in sporthal het Binnenveld aan de Marijke-weg 23 in Wageningen van 15.30 tot 16.30 uur. De kosten bedragen € 25,00. Iedereen kan meedoen! De-ze sportieve activiteit kan vergoed worden via het www.ikdoemeefonds.com.

Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Opgeven kan op wageningen-actief.nl/sam-multisport-kids.