Spetterend programma tijdens de SAM Zomerweek

Wageningse jeugd hoeft zich niet te vervelen tijdens de SAM Zomerweek

Ook deze zomervakantie hoeven kinderen en jongeren in Wageningen zich niet te vervelen. Want om lekker lang te genieten van zon, water, buiten sporten en spelen hoeven ze niet ver weg. Sportservice De Vallei, bibliotheek Wageningen, Zwembad de Bongerd en welzijnsorganisatie Solidez bieden onder de titel SAM Zomerweek een spetterend programma voor de Wageningse jeugd.

Kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar kunnen van 12 t/m 14 juli heerlijk zwemmen in De Bongerd en kennismaken met verschillende sport- en cultuuractiviteiten. Op vrijdag 15 juli bestaat het programma ook uit verschillende sport- en cultuuractiviteiten, maar dan zonder zwemmen. Kinderen die nog geen zwemdiploma hebben kunnen dus op vrijdag 15 juli ook lekker meedoen met de SAM Zomerweek. Kortom; iedere dag spelen, spelen en nog eens spelen! Met sportieve en culturele activiteiten en vrij zwemmen.

Voor de verschillende activiteiten zijn online toegangskaartjes te reserveren via www.wageningen-actief.nl/sam-zomerweek . Kaartjes voor 12, 13 of 14 juli kosten € 8,50 en voor 15 juli € 3,50 omdat op die dag zwemmen niet in het programma zit. Tussendoortjes en lunch zijn overigens bij de prijs inbegrepen.