Altijd in Beweging!

 

         

Schoolsport Olympiade

De Schoolsport Olympiade is een groot schoolsportevenement waaraan ruim 1000 leerlingen van de groepen 6, 7 en 8 van de basisscholen in de gemeente Wageningen meedoen. Aan de deze dag werken tientallen sportverenigingen en – organisaties mee. Op donderdag 20 september 2018 wordt de vijfde editie van dit prachtige evenement gehouden op Sportpark de Bongerd

 

Door middel van vier sportrondes maken de kinderen kennis met 4 sporten en hun sportverenigingen. Daarnaast krijgen alle leerlingen voor het evenement de Sjors Sportief Gids uitgereikt waarmee ze bij de meeste aanbieders gratis kunnen kennismaken met diverse sporten. Dit alles doet Sportservice Wageningen, met als doel om de leerlingen te stimuleren om te gaan/blijven bewegen en om blijvend een sport te kiezen bij een sportvereniging.

 

Sjors Sportief

Weet je nog niet welke sport je wilt doen en/of wil je nog met veel meer sporten kennismaken? Grijp dan je kans. Op www.sjorssportief.nl kun je heel veel sporten vinden die je in Wageningen en omgeving gratis kunt uitproberen. Let op: Je kunt pas vanaf 21 september 2018 (na de Schoolsport Olympiade) aanbiedingen in Wageningen vinden.

 

Ben je de Sjors Sportief Gids kwijt? Download dan hier je exemplaar.

Video Schoolsport Olympiade 2018

 

Partners

Partners 2017